perjantai 3. elokuuta 2012

Perjantaisia pantaideoita/ Band up do's

Heissan,
Nopea postaus kiireisen työpäivän ja kokoustamisen keskeltä.
Oli pakko jakaa kun löytyi pari aivan mahtavan hauskan ja helpon näköistä pannan avulla tehtävää kampausideaa.

Voila, olkaapa hyvät! Ja kokeilkaa viikonloppuna. Jos olet vasta ostamassa pantaa muista, että jos panta on liian kireä se pysyy huonoimmin päässä (toisin kuin yleisesti luullaan). Mikäli sinulla on siis tunne, että pannat pikkuhiljaa valuvat/ nousevat päästäsi ne ovat luultavasti olleet liian tiukkoja (ainakin jos ne ovat olleet kuminauhamallisia)
Ensimmäisen kuvan juju on siis siinä, että laitat pannan hiusten päälle. Tämän jälkeen kieputat haluamasi massan pannan ympäri. Voit kieputtaa myös kaikki, jolloin tulee enemmän nutturahenkinen. 
Idea Pinterestistä. En valitettavasti onnistunut jäljittämään alkuperäistä lähdettä. http://treasuresandtravels.squarespace.com/?SSScrollPosition=219


Ja sitten vielä tämä ihanuus. Sama idea hieman helpompi. Eli vain hiusten latvat tungetaan pannan sisälle. Kannattaa varmaan vielä varmistaa muutamalla pinnillä. 
Ja olet valmis. 


Hauskaa viikonloppua!


5 kommenttia:

 1. kiitos ihanista vinkeistä! tulen varmasti kokeilemaan molempia!

  VastaaPoista
 2. Moikka Aino, kiva kuulla, anteeksi myöhäinen kommentointi. Ollaan Afrikassa joten netin kanssa on hieman säätöä :)

  VastaaPoista
 3. Sait minut innostumaan taas hiuksistani, kiitos siitä! pitkään on menty pelkällä ponihäntä meinigillä, not anymore :D

  Mun blogista löytyy sulle tunnustus, jonka ideana on linkittää omaan blogiin 3 sellaista blogia, jotka ovat inspiroineet/innostaneet/ miellyttäneet erityisellä tavalla ja joilla on alle 200 lukijaa.
  Itse sain sen blogin Ripaus Kardemummaa kirjoittajalta.
  Vie eeteenpäin, mikäli löytyy aikaa ja innostusta!

  Ihanaa kevään jatkoa! Jään seurailemaan uusia tukkaideoitasi!
  xxx Aino

  VastaaPoista
 4. Siis toi ylempi näyttää aika samalta ku just joku puoli vesiputousletti aivan ihana ja yritän kyllä kokeilla molempia :)

  VastaaPoista
 5. Hei.
  Kyseiset pannat ovat Pink Pewter -hius/kampauspantoja. You tubesta löytyy video jossa ohjeistetaan 5 erityyliin. Aivan ihania! Itse omistan ja 6 erillaista.

  VastaaPoista