perjantai 9. elokuuta 2013

Upside Down braid

Hei!

Koska yhä edelleen kaikki toivovat lettejä ja ne pitävät paikastaan kiinni supersuosittujen hiustyylien joukossa, päivitän nyt yhden omista suosikeistani. Yleensä sanon, että lähes tulkoon kaikki kampaukset ovat suhteellisen helppoja jos tekee hyvän pohjustuksen, mutta nyt kyseessä on hieman sorminäppäryyttäkin vaativa juttu.

Eli letti väärinpäin kolmella versiolla, voila!Braid my Ponytail

 Kannattaa tehdä hyvä pohja, koska se edesauttaa asiaa valtavasti, mutta älä masennu jos et ensimmäisellä kerralla onnistu.
 Aloita jakamalla alue hiusten alta jonka haluat letittää ja kiinnitä muut hiukset päälaelle pois tieltä.

Aloita letittäminen alhaalta ylöspäin. Varsinaisesti kyseessä on helppo kampaus sitten kun aivot ovat tajunneet, että toiminto menee päinvastaiseen suuntaan kuin yleensä. 
Tähän saattaa upota pari yritystä ennenkuin sormet haluavat toimia näin päin. 
Jatka letittämistä sille korkeudelle asti johon haluat ponihännän (tai nutturan). 
Kiinnitä ponihäntä ja valmista tuli!
Around

Jos halajat pysytellä kokonaan letissä voit toki jatkaa lettiä ohimon yli koko pään ympäri/ tai niin pitkälle kuin hiuksesi riittävät ja päätellä letin siihen.
 Itse yleensä päättelen letin kiinnittämällä kumilenksulla (myydään glitterissä esim.) ja tunkemalla pään letin alle ja sitten kiinni 1 pinnillä.
Roses are red, violets are blue, braids are cool


 Koska oma pysyvä suosikkijuttuni on sivunutturat (kuten joku onkin ehkä jo osannut päätellä). Teimme Jeriannen kanssa pään yli jatketun letin lopusta ruusumaisen nutturan. Tähän väliin, aio edes alkaa valehtelemaan: kyllä tarvitset suhteellisen pitkän tukan tai sitten lisäkkeen loppuun. Jos aiot siis pyrkiä yhtä näyttävään tulokseen. Tosin kunnon tupeerauksella ennen letitystä pääsee aika pitkälle.
Toki jos sinulla on lyhyempi tukka voit tehdä letin sivulle/päälle asti, päätellä ja laittaa lopun kohdalle jonkin hiuskorun.  Tämä on siinä mielessä ihanteellinen lettikampaus lyhyt tukkaisemmillekin, että kaikilla on yleensä (paitsi muutamassa mallissa) takana enemmän hiuksia sekä pituutta.


Ja vielä kiitokset ihanalle Jeriannalle, joka meni hetki sitten Zansibarilla naimisiin!
Mukavaa lopukesää ja työnalkua itse kullekin.

-K
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti