lauantai 17. joulukuuta 2011

Piece of Cake Nutturoita

Mukavaa joulun ja uudenvuoden odotusaikaa!


Tällä kertaa luvassa on yksinkertaisempia ja hieman modernimpia juhlakauden virityksiä. 
Suuret kiitokset taas tytöille, jotka ovat sateen keskellä jaksaneet raahautua istumaan tuolille maltillisesti. 
Pikavinkkinä hirveään tukan latistavaan talveen (kun sataa taukoamatta) on hiusten föönaaminen. Jos sinulla on taipumusta lättäniin hiuksiin (varsinkin ennen kampausten tekoa) suosittelen ehdottomasti aina kuivaamaan hiukset pää alaspäin!  Vielä parempi mikäli omistat jonkun kohottavan aineen. Oma uusi superlöytöni syksylle on ollut KMS:n uusi tuote nimeltä Add Volume, joka on mahdollisesti paras kohottava suihke, mitä olen itse tähän mennessä löytänyt. 

Mutta sitten itse asiaan. Muista, että ei ole koskaan järkeä yrittää saada prikulleen samanlaista kampausta aikaiseksi kun kuvassa näkee, tai päätyy repimään harmaita hiuksia irti päästään. Ota inspiraatio kuvista ja tee sellainen kun osaat/ mihin oma tukka riittää, sekä pidä mielessä kunnon pohjustus, liukkaita juuri pestyjä, puhtaita hiuksia on mahdottoman vaikea saada pysymään kiinni. 


"Helppo takanuttura"

Jaa hiukset kolmeen osioon niin että sivuille jää pienet "viipaleet" ja taakse suurin osa hiusmassasta. Tupeeraa takaosa kunnolla ja kiepauta se kiinni pinnien avulla. 
Kuvan mallilla on myös kiedottu pinnillä nutturan yläpuolella olevat hiukset pienen kohotuksen aikaansaamiseksi. Kannattaa kokeilla ja käännellä hiuksia katsoen mikä sopii omaan päänmuotoon parhaiten. 


Tämän jälkeen ota sivuosiot ja kieritä ne nutturan ympärille löyhästi, kiinnittäen pinneillä. Voila' valmista viiden minuutissa!Nutturan koko riippuu pitkälti siitä a) kuinka paljon on hiuksia, mutta b) myös siitä kuinka hyvin tupeeraat ja suihkutat pohjalakan. Kuvan mallilla ei ole mitenkään superpaksut hiukset, vaan edelleen ihan normaalihiuksistakin saa isoja nutturoita ja kampauksia jos jaksaa tehdä pohjatyön kunnolla. 

" Firman pikkujouluihin"
Pahoitteluni tämän teoksen kohdalla kuvan laadusta. Kampaus tehtiin kiireellä naapurissa ja koska siitä tulikin yllättävän kaunis väkerrys halusin luonnollisesti kuvia, mutta jouduimme suorittamaan kuvauksen valitettavasti kännykkäni kameralla. Jokatapauksessa tulos oli kaunis. Hiukset on jaettu neljään osaan. Sivuille on jätetty osiot lettejä varten ja takaosan suurempi massa on jaettu horisontaalisesti kahteen. Takaosioista yläosa on tupeerattu erittäin voimakkaasti ja kieputettu löyhälle ympyrälle.  


Alaosio on kieputettu lettien kanssa sekaisin melko improvisoiden. Yritän kuitenkin ottaa suhteellisen isoja osioita. Koko alaosan Voi kerittää yhtenäkin palasena jos hiuksesi on tarpeeksi pitkät, että saat lettien päät kauniisti piiloon. Sitten vain asettelet letit kieritettyjen osioiden päälle kauniisti sille korkeudelle kun haluat. Niillä saa myös kauniisti korjailtua, jos on jäänyt pieiä kauneusvirheitä tai takkua isompien osioiden kiinnityksessä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti