lauantai 17. joulukuuta 2011

Vintage hair Do's

Juhlaviikko, vielä toinen päivitys. Var så god!  

Ihastuttavan kaunis, pitkähiuksinen sekä trendikäs ystäväni palasi juuri New Yorkista, ja halusi ilolla tulla kokeilemaan vähän erilaisia kampaus ja nuttura ideoita. 
Eli siis olkaapa hyvät. Olen myös yrittänyt, kun oli taas hieman enemmän aikaa  
(eikä oltu jo valmiiksi myöhässä mistään juhlasta) sisällyttää joitakin prosessikuvauksia.


"Vintagetyylinen nuttura"

Jaa hiukset kahteen osioon. Jätä eteen runsas osio hiuksia, mutta suurin osa hiuksista on takaosassa.
Kieritä takaosion hiukset päälaelle.
Kieritä hiukset päälaella nutturaksi tai "kiemuraksi" ja kiinnitä pinneillä. 
Kieputa sen jälkeen etuosio makusi mukaan kireästi tai löysästi  ja kiinnitä takaosiosta tekemäsi nutturan päälle. 
 Voit kammata takaosan kireäksi tai jättää hieman sottuisemmaksi riippuen, mihin kampauksen yhdistät.

"Ympäripään kierre"

Tupeeraa hiukset kunnolla, jotta ne pysyvät kiinni. Aloita kierre edestä ja kiinnitä noin 5 sentin välein pinneillä. Yritä tunkea pinnit niin, että ne jäävät hiusten alle piiloon.
Voit kierittää hiukset löysästi tai kireämmin riippuen kuinka pitkä tukka sinulla on. Lyhyistä hiuksistakin saa hienon punoksen mutta ei kovin paksua tai löyhää, koska hiukset eivät pysy kiinni. Pääasia on, että kampaus tuntuu tukevalta.Voit jatkaa punosta koko pään ympäri tai tehdä vain siun leveydeltä ja lopettaa sen esimerkiksi nutturaan, tai jättää hiukset muuten vaan auki.

Mikäli haluat, voit jättää rullan huomattavasti löyhemmäksi, ja irroitella pinnejä rullasta. 
Tällöin kannattaa laitat uudet pinnit löystämisen jälkeen jotta hiukset pysyvät silti kiinni. Lisäksi kannattaa suihkuttaa ekstra kerros lakkaa. 

"Iso otsanuttura"
Erittäin helppo kampaus. Harjaa kaikki hiukset otsalle ja kiinnitä napakasta ponnarilla.Tupeeraa ponnarilla olevat hiukset erittäin suureksi palloksi, ja kiinnitä päät ponnarin juureen niin, että sinulle muodostuu suhteellisen tasainen ympyrä. Kiinnitä kunnolla ja tasoittele käsin.
Suihkuta kunnolla lakkaa.
Ja olet valmis vetämään korkkarit jalkaan. 


Mikäli haluat kampauksesta vielä juhlavamman, tai muuten vaan jotain lisämaustetta, voit lisätä nutturan keskelle jonkin hiuskorun.


 

Häihin tai johonkin suureen tapahtumaan voi lisätä jotakin vielä näyttävämpää, tai esimerkiksi korun tai helmet nutturan ympärille. Kannattaa käyttää mielikuvitusta. 
Vastaavan nutturan voi tehdä myös eri kohtaan päätä. 


"Maalaistyylinen otsanuttura"

Kieritä otsalta hiukset siististi. Tupeeraa kaikki muut hiukset erittäin voimakkaasti.Kieritä hiukset löyhästi korkealle ohimolle ja yhdistä otsan kieritetty hiusosio nutturaan.


Kiinnitä pinneillä kunnolla, jotta kampaus pysyy. Tarkoitus on, että nuttura pysyy suhteellisen isona ja löysänä. Myös tähän kampaukseen voit hyvin lisätä keskelle tai sivuun hiuskorun tai muuta koristetta.Adios chicas. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti