sunnuntai 8. tammikuuta 2012

From Office to Gym

Heippa! 

Uusi vuosi uudet kujeet eli hauskaa uutta vuotta itse kullekin säädylle.
Minä sain uuden työpaikan, joka on hieman viivyttänyt blogin päivitystä. Voin kuitenkin ilolla sanoa, että me saimme joulun pyhien aikana paljon materiaalia postauksia varten kasaan, eli seuraavat viikot hiusideoiden suhteen on turvattu! 
Laitan lisää kun saan kuvamateriaalia kahlattua läpi, luultavasti loppuviikolla, tahi ensiviikon alussa.  
Näin vuoden alkuun kaksi erilaista helppoa arkikampausta. Toinen toimistoon ja toinen hieman rennompaan menoon, tai vaikka siihen juuri (taas) uudelleen aloitettuun jumppaharrastukseen. 
Kiitos Ihastuttavalle Jessicalle tämän viikon modeelauksesta. 


"Sivukierre"
Tässä Jessican hiukset laittamattomina, niin saatte käsityksen pituudesta ja paksuudesta. Ihan normaalihiukset siis kyseessä. Mitä pidempi ja paksumpi tukka itselläsi on, sitä "isompi" kampauksesta tulee.
Aloita kampaus kierittämällä hiuksia molemmilta puolilta. 
Kieritä hiukset molemmilta reunoilta siihen asti mihin haluat lopetuksen muodostuvan. Voit tehdä lopetuskohdan/nutturan ihan toiseen reunaan tai vaikka keskelle takaraivoa, mikä omaa silmää miellyttää eniten. 
Mikäli sinulla on pitkät hiukset, voit kierittää lopun kohdalle isommankin nutturan, tai jättää päät auki. 
Käännä kieritysten päät kierroksen sisälle (tai kuten aiemmin mainittu, voit jättää myös auki, keipauttaa nutturan jne.) 
Kuvan mallille on laitettu toimistotyyliin sopivat klipsit kiinnitykseksi kampaukseen, mutta voit käyttää muutakin tilanteesta riippuen. 
Tässä esimerkkinä rusetit, jotka sopivat jo vaikka iltamenoonkin! Voit siis ottaa vaikka töihin mukaan illaksi vaihdettavaksi erilaiset lisukkeet ja vaihtaa kampauksen ilmettä lennossa nopeasti ja helposti.
"huoleton ponnari"

Jaa hiukset neljään osaa; molemmille sivuille siivu, sekä eteen ja tee isoimmasta takamassasta napakka ponnari. 
Tupeeraa kaikki osiot alapuolelta huolella. Muista aina että tupeeraus tulee tehdä hiukse sille puolelle, joka ei tule näkyviin, eli ikäänkuin taustatueksi. Ellet sitten pyri sukkahousuhevarihenkiseen lookiin. 
Kiinnitä ponnarin yli pääliolio hiuksista pinnillä, ja sen jälkeen sivuosiot ristiin ponnarin yli kahdella lisäpinnillä. Yritä tunkea pinnit ponnarin väliin niin etteivät ne jää näkyviin. 
Voit jättää ponihännän niinkin, mutta halusimme lisätä extramausteeksi  kauniin kaksiosaisen kuminauhapannan, joka tuo myös lisämuotoa kampaukseen. 
MIkäli haluat kampauksen muodollisemmaksi, esimerkiksi töihin, voit kääntää hiusten päät nutturaksi haluamallesi nutturalle. 
Tai katso esim. mallia helposta nutturasta osiosta "vintagekampauksia", jossa on esitelty superhelppo ja näyttävä nuttura (tehty otsalle). 
Ensi viikolla on hieman juhlavampia nutturoita luvassa. 
Kuuntelin kuitenkin toista kämppistäni, jolla on taivaallinen musta, jumalaisen pitkä hiuspehko. Hän kertoi ettei osaa tehdä edes ponnaria itselleen kunnolla. Tästä inspiroituneena tulen kevään aikana paneutumaan ihan perustekniikoihin föönauksesta, ponnarin tekoon ja helppojen hiusklipsien käyttöön.

Ja ennenkaikkea suurkiitokset kiinnostuksesta. Blogia on luettu jo kohta kaksi tuhatta kertaa ja lukijoitakin on kerääntynyt lyhyessä ajassa muutama. 

Edelleen toivon ja painotan, että mikäli teillä on toive teemaa laittakaahan vain viestiä!


So long. 
Adios Amigos ja hauskaa työviikkoa! 
Stay flashing gorgeus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti