sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Parisian Chic'


"Helminauha-kampaus"


Aloita erottelemalla eteen hiuslohko.
Käännä otsahiuslohko  suoristusraudalla kiehkuralle ja kiinnitä kiehkura pinneillä.




Voit päättää kuinka iso otsallaoleva kiehkura on tai minkäpaksuinen. Mikäli et pidä siitä, voit myös vapaasti jättää otsan sileäksi. 
Kiharra koko tukka suoristusraudalla (Katso mallia esim. kiharakampauksia osiosta). Kiharrusta ei tätä varten tarvitse tehdä kovin huolellisesti, koska hiukset kiinnitetään "nutturamaisesti" sivulle. 

Mutta lyhyesti tähän suoristusraudalla kihartaminen:  Laita hiusrauta tarpeeksi kuumalle (noin 20- 30 astetta kuumemmalle kuin suoristaessa). Kiharra hiukset tarpeeksi pienissä osiossa (muuten ajat itsesi hulluuteen kun mitään ei tapahdu vaikka kuinka kieputtaisit).  Sijoita rauta pienentupsun juureen. Kiepauta rauta n. 360 astetta hiustupsun ympäri. Tällöin sinulle jää lopputupsun latvapituus roikkumaan ja alkupää hiuksista on raudan ympärillä. Vedä rauta niin että hiukset kulkevat sen ympäriltä (toisen raudan puolen ympäri) suoraan latvaan asti.  Katso esim. http://www.youtube.com/watch?v=yCG4-IFVCO4

Voit tehdä kiharat järjestelmällisesti osina koko päähän tai jos haluat esimerkiksi pitää hiukset auki mutta saada hiukan liikettä niihin, voit kihartaa osioita sieltä täältä sattumanvaraisesti. 




Kun olet kihartanut hiuksia mielestäsi tarpeeksi, nosta ne toiselle sivulle pinneillä- Ota osioita kerrallaan ja kiinnitä. 




Kun olet kiinnittänyt kaikki hiukset toiselle sivulle, ota käteesi lakka. Vetele ja sormeile kiharat niin, että ne muodostavat kauniin kokonaisuuden ja suihkuta tukeva lakkakerros päälle. 



Voit jättää kampauksen joko näin tai stailata sen esimerkiksi helmillä. Jessicalle on kiinnitetty nutturan päälle ihan normaali helminauha, ja kiinnitetty pinneillä, joka antaa ihan uudenlaisen hauskan ilmeen!




Kieputa helminauha, tai esimerkiksi silkkinauha (vaikka vaatteidesi värinen) tms. pään takaa ja kiharoiden väliin. 




Edelleen jatka muotoilua katsoen, että kampauksen kokonaismuoto pysyy kauniina. Voit siis hyvin vedellä hiuksia ja painella paremmin, mikäli ne sojottavat johonkin suuntaan, tai jokin osio on "lässähtänyt". 


 




Sitten vain tyyliin sopivat vaatteet päälle ja siidereille tyttöjen kanssa.






"Kiharoita ja sulkia"




Kiharra taas koko hiukset suoristusraudalla. Kuten huomaat kuvasta, kihartamisessa ei tarvitse olla turhan huolellinen, silloin kun hiukset kiinnitetään lopuksi.





Vedä hiukset pinnillä sivuue, tai kohtaan johon haluat "nutturan" muodostuvan. Hiusten päät jätetään auki, eli kyseessä ei siis sinänsä ole nuttura vaan ennemminkin koottu keko kiharoista. 




Jätä sileä puoli tarkoituksella hieman koholle ja sotkuisesti jos haluat, että kampaus on huolettomamman näköinen, tai kiinnitä sileästi ja tiukasti niin saat entistä juhlavaman ilmeen. Kyseessä on suhteellisen juhlava kampaus jokatapauksessa. 




Lempikoristeeksi päätyi riikinkukkosulka, joka on erittäin Hip tällä hetkellä. Samanhenkisiä sulkia löytyy halvalla esim. Accesoricies-liikkeestä tai muista vastaavista naisten sälää myyvistä kaupoista. 




Aivan ihania, erittäin laadukkaita (ja sitten myös huomattavasti hintavampia, mutta varmasti myös kestävämpiä) hiuskoristeita löytyy Vintagekaupoista. Esimerkiksi Play it Again Sam liikkeessä on uskomaton valikoima vanhoja kuolattavan ihastuttavia sulka ja turkiskoristeita sekä solkia hiuksiin.














Tytöt kuvaussessioissa. 





Ihanat naiset, stailattuina ja valmiina uloslähtöön. 




Koruiksi hiuksiin kannattaa valita asioita, jotka tuntuu omilta 
(ei siis siltä kuin olisi käynyt salaa äidin kaapilla ja näyttää hieman hupsulta).
Kun se oma juttu löytyy, sen kyllä huomaa ilmeestä. 





...Ja mikäänhän ei ole kauniimpaa kuin hyvä olo ja itsevarmuus. 
Muistakaa siis aina, että kun laitat itse hiuksiasi, tai niitä laitetaan, lopputuloksen pitäisi tuntua ennenkaikkea omalta. 
Loppu onkin sitten hienosäätöä. 

Uuden vuoden kunniaksi olkaa hieman aiempaa rohkeampia ja kokeilkaa uusia juttuja. 
Vaikka lauantaina brunssille mennessänne. Tai naisten viini-iltamiin. 

Ensi viikkoon Mademouisellet!

1 kommentti:

  1. Oh' Hello,
    Delighted to hear that you like it. I checked out your blog just a minute ago and its gorgeous, so Im more than thrilled to do that! Just added your blog to bloglovin.
    and as said before if you have ideas or wishes just let me know!

    Best wishes Kirsi S.

    VastaaPoista