lauantai 29. kesäkuuta 2013

Indian summer Boho chic'

Ihanaa kesää! 
 
Tämä postaus on teille kaikille ihanille naisille, joista kesällä kuumimpien helteiden aikaan  kuoriutuu pieni Boho girl (minä, minä minä).
We love pinterest, eli tässä katsaus ihanimpiin ja yksinkertaisimpiin hiusideoihin kesälle, kun tukka saa olla (ja pitää olla) tarkoituksella chicisti sekaisin.
 Eli kohta 1. leikkaa itsellesi farkkushortsit, 2. pue kevyt pitkä pusero, 3 laita kumpparit jalkaan, 4. letitä tukka (ja jätä mieluiten harjaamatta suihkun jälkeen) ja 5. suuntaa biitsille tai festareihin.
 Jos haluat erottua enemmän, lisää otsalle isoja kukkia (jos löydät luonnonkukkia, vielä parempi, tosin niiden rupsahtaminen saattaa pidemmän päälle olla ongelmallista :) 
Boheemin hiustyylin avain on letti tai panta, jonka kuuluu ehdottomasti kulkea otsalla!  
Love it love it love it.
Mitä enemmän jaksat tehdä erikokoisia pieniä lettejä, sitä enemmän tyyli korostuu.  Jos haluat niistä ihanan sotkuisia, vetele valmista lettiä hieman löysemmäksi, lisää lakkaa ja hiero sormien/kämmenten välissä niin letistä tulee "karheamman" näköinen.
Ja mikseipä tämä tyyli kävisi niillekin, jotka pakertavat kesällä toimistossa. Lisää vain kauluspaita tai jakku ja Off you go! 
 Ja muista nämä hiukset vain paranevat kun olet nukkunut yön yli.  Eli no need to do it again tomorrow. Jos hiuksesi rasvoittuvat suihkauta vain kuivashampoota päälle ja olet valmis rannalle,puistoon tai terassille uudelleen.


Nauttikaa siitä auringosta :)


- K


1 kommentti: