tiistai 15. marraskuuta 2011

'Ola Chicas, Aloitetaan!



Ensimmäinen viikko, ja niinpä ihan ensimmäiseksi valtavat kiitokset tytöille, jotka suostuivat yhteisen hyvän nimissä istumaan keittiön jakkarallamme pää pääasiassa ylös ja välillä alaspäin.
Kaikki mallit röhnöttivät tänä marraskuisena maanantai iltana tuolilla meikittä ja kotivaatteissa.
Osa viikoista tulee muunkin stailauksen kanssa, mutta pääasia ei ole esitellä huippumalleja vaan aivan normaaleja suomalaisia pari-kolmekymppisiä naisia sekä heidän hiuksiaan ja sitä mitä niistä sitten saa aikaiseksi. Kuka muu on katsonut hiusmallikuvia lehdistä tai internetistä ja todennut mielessään "siis kenellä .... on muka noin paljon hiuksia?". Ideana on siis todella laittaa aivan tavallisten ihmisten aivan normaaleja hiuksia. Osalla on lättänät, suurella osalla ohuet, kolmannella vähän rasvaiset "kun ei ehtinyt aamulla pestä" yhdellä haaroittuvat, toisella karheat ja toisella ärsyttävän sileät "kun ei ne ikinä pysy"
Toiseksi, emme kuvaa studiossa, joten pahoittelen toisinaan taustalla pilkahtelevia normaalielämän jälkiä (kuten vaatteita lattialla)

Ideana on edetä viikkoteemoittain.
Valitsimme ensimmäiseen hiustenlaittosessiooin aiheeksi lettikampaukset, näin koska ihmiset yleensä kokevat ne vaikeiksi, vaikka todellisuudessa erilaiset punokset on helpoin mahdollinen tapa pelastaa bad hairday kun ei ehdi aamulla suihkuun.
Tämän jälkeen vuodenajan ja toverieni toiveet huomioonottaen tulee mitä varmimmin pikkujouluhäslinki ja kaiken maailman romu yhdistettynä päähän.
Toisinsanoen mikäli sinulla on jokin teema/ "idea", voi lähettää toiveita, joita sitten ehkä kuunnellaan tai ei.

Osasta kampauksista on mukana prosessikuvaus ja osa on tehty fiilispohjalta ja kuvat on lopputuloksesta. Yritän kyllä selittää parhaani mukaan miten nämä sutturat syntyvät, mutta mikä on kuitenkin muistettava on se, että yleensä paras lopputulos tulee kun pyörittelee " ja mallailee". Sama tukka ei sovi kaikille. Eivätkä kaikki sovi samalle tukalle.
Haluan myös ennenkaikkea rohkaista jokaikistä joka vetää sen saman ponnarin päähän joka aamu kello seitsemän ja teatteriin mennessä ilta seitsemän kokeilemaan jotain muuta. Hiustenlaitto on helppoa ja kivaa, ei tarvitse aloittaa mistään tähtitieteellisestä ja usein monimutkaiselta vaikuttavat (lue= näyttävät) laitokset ihmisten päässä ovat suhteellisen yksinkertaisia valmistaa.


Tällä viikolla  jäimme hieman kaipaamaan tummahiuksista mallia, jotta olisi saanut esimerkkejä siihenkin tukkalaatuun meidän blondien lisäksi, mutta eiköhän tästä näilläkin ihan hyvä alku blogille tule 
(nyt ystäväni huokaisevat vihdoin ja viimein ja minä totean niinpä niin).

Joten tervetuloa! 


8 kommenttia:

  1. Hyvä Skippeeeee! Tästähän tuli hyvä,mä tiesin että sä osaat :)! Voi ois ollu kivaa olla mukana, mutta tuun vaikka ens viikolla, mulla on iisi viikko...ihana toi maalaistyylinen lettikampaus! Ja btw kyllä mä ainaki käytän kuivashampoota vaikka mulla onki tummat hiukset :)

    VastaaPoista
  2. hienoja oli tyttöjen kampaukset! ihanat letit! ootan jo ensi viikon blogia!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Ansku.
    Juu kuivashampoo blondeille liittyi lähinnä siihen, että olen kuullut useammalta tummahiuksiselta, että hiustenvärisävy "harmanee" jos käyttää kuivashampoota. Vaikea sanoa omia kokemuksia kun oma tukka on suhteellisen vaalea.
    Ja jee mä osasin!

    Ja kiitos Petrus!

    VastaaPoista
  4. Määki voin tulla laitettavaksi sulle millon vaan ;)

    VastaaPoista
  5. Mielellään Anna, sulla on niin ihanan paksu tukka! Ja saa mainostaa myös omalla sivullaan, sullakin on varmaan aika paljon naispuolisia tuttuja. vink vink. ;)
    Yritetään varmaan seuraavan kerran ottaa joskus päivällä, meidän sisävalot on niin surkean himmeät. mutta laitan aikaa kun saadaan seuraava sessio aikaiseksi. Seuraavat kuvat varmaan tulee ensi viikonlopun bilekampauksista kun mennään keikalle kumpanakin iltana, mutta sitä seuraava viikko on vielä auki. Mau.

    VastaaPoista
  6. Ihania :)
    Heti tuli hinku kokeilla! Mulla vaan on nyt melkoisen lyhyt tukka ja otsis..hieman hankaloittaa hommaa. Suurin este onnistumiselle lienen kuitenkin minä itse, kun en todellakaan osaa tehdä muutakuin sen perusletin :P

    Innolla seuraan tukkavirityksiä ja varmasti jonkun otan vielä kokeiluun!

    VastaaPoista
  7. Kyllä sulle varmasti saa pysymään vaikka mitä :)
    Kokeillaan ensi kerralla tai kun tulet helsinkiin. Muista vaan lakka ja tupeeraus pohjalle niin, että hius on tosi karkea niin elämä helpottuu jo kummasti ja sitten vaan harjoittelemaan!
    ja Ihanaa kun tykkäät <3

    VastaaPoista
  8. Jooo! :) Paksusta en tiiä, muuta ku vartalosta, mutta... :D Mää oon ti, to, pe ja la päivisin töissä, mut muutoin oon kyllä vapaa tulemaan millon vaan. Ilmottelehan!

    VastaaPoista