torstai 21. maaliskuuta 2013

Gotta be spring!

Heissan pitkästä aikaa,

Pahoittelut blogien viivästymisestä anteeksi antamattomasti tämän vuoden puolella. Me muutettiin helmikuussa Afrikkaan. Tarkemmin ottaen Tansaniaan. Tällä hetkellä asumme asuntolassa kielikoululla suurinpiirtein toukokuun puoliväliin/loppuun. Tästä syystä fasiliteetit blogin päivitykseen ovat olleet niukahkot.

Nyt kuitenkin hiusasiaan ja ihana hiusidea toimistoon ja sen jälkeen afterworkeille. Ja, koska Suomessakin alkaa olla kohta kevät niin ei ole parempaa aikaa kunnostautua ja laittaa hiuksensa töihin aamulla hieman kivemmin kun viime viikkoina. Siitä tulee aina superhyvä fiilis koko päiväksi.Vielä parempi jos voit lounastauolla hakea syntisen suuren kupillisen lattea!



We love messy

Tämä on yksi omia lempikampauksiani ja toimii lyhyeenkin tukkaan, olen käyttänyt itsekin omassa lyhyessä polkkatukassani kun vielä oli sellainen. 


Lähtökohta



  Nosta hiukset päälaelle ja tupeeraa kerroksittain. Lisää jokaisen kerroksen kohdalla suihkaus hiuslakkaa. Kannattaa suihkuttaa myös tupeeraton osion alapuolelle juureen, jolloin hiustupsu pysyy kuohkeana. Päälle suihkutettuna pelkästään lakka tekee lähinnä sotkuiseksi ja pahimmillaan latistaa jos laitat liikaa.




Nostele hiukset tupsu kerrallaan (voit vielä tässä vaiheessa tupeerata lisää) niin että otat tupsuja sekaisin vasemmalta ja oikealta, sekä alta ja päältä ja kiinnität mahdollisimman kaukaa tyvestä, jolloin kampauksesta tulee hieman sekainen ja löysähkö, mutta pysyy tukevasti kiinni. 




Viimeistele edestä mahdolliset sojottavat irtohiukset sivuun pinnillä ja lisää lakkaa jos tarvitsee. 





Voit vieläpeilin kanssa muotoilla/ viimeistellä kampausta. Vetele varovasti hiuksia muotoillen hieman sotkuisemmaksi ja kiinnitä irtolatvat kauniiksi kierteiksi päälle. 


Voila! Off you go <3 

Valmiina kevääseen, toimistoon, kahville tai vaikka yllätystreffeille. 


- Kevät terkuin (Afrikassa tosin on syksy) 
Kirsi



2 kommenttia:

  1. Hei, törmäsin blogiisi sattumalta enkä blogilukutaidottomana löytänyt yhteystietojasi :) Olen perustanut verkkokaupan afroeurooppalaisille hiuksille: karheille kiharille jotka kaipaavat ihan omanlaista hoitoa ja kosteutta. Mielelläni lähetän sinulle näytteet tuotteistamme.
    www.roomforhair.com
    Terv,
    Anna

    VastaaPoista
  2. Hei Anna,
    Mahtavaa, että olet sattumalta löytänyt. On aina kiva saada lisää lukijoita. Todella mielelläni otan kokeiluun tänne tuotteita ja teen jutun niistä! Blogin yhteys toimii välillä hieman heikosti joten laitatko sähköpostiini kirsi.h.salo@gmail.com omat yhteystietosi (vaikka mailiosoitteen) niin laitan tarkemmat osoitetiedot.

    Mukavaa kevättä!

    Terv. Kirsi Salo

    VastaaPoista